18 Ekim 2008 Cumartesi

Youtube'da AROG rekoru

A.R.O.G. filminin 3 dakikalık fragmanı bile 1 günde 500 bin kişi tarafından tıklandı.


Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yeni filmi A.R.O.G.’un ilk 3 dakikalık bölümü sinemalarda gösterilmeye başladı ve hemen YouTube’a düştü. Önceki gün öğle saatlerinde www. youtube.com’a giren A.R.O.G., 24 saat içinde 500 bin kişi tarafından izlendi.

103 farklı kullanıcı tarafından ortak video paylaşım sitesi youTube’a gönderilen fragman ilk saatlerden itibaren binlerce izleyici tarafından tıklandı. Serinin ilk filmi olan G.O.R.A., sinemalarda 4 milyon 1711 kişi tarafından izlenerek bir başka rekora imza atmıştı. Yaz başında vizyona girmesi beklenen A.R.O.G.’un yine izlenme rekorları kıracağı bekleniyor. Bu arada meslektaşı Ata Demirer’in ’Osmanlı Cumhuriyeti’ filminin fragmanı da youtube.com internet paylaşım sitesinde bir hafta içinde 11 bin kişi tarafından tıklanmıştı. Gösterime girmeden fragmanıyla rekor kıran ’Recep İvedik Tatilde’ fragmanı ise 1 milyon 300 bin kişi tarafından izlenmişti.

Hiç yorum yok:

makaleler Hairstyles hair Hair styles altın fiyatları ilahi dinle hotels resimler e-tavsiye e-filozof hisse hisse yorumları sağlıklı yaşam