19 Ekim 2008 Pazar

'TÜRKİYE BÖYLE BİR FİLM GÖRMEDİ




















Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Yalçın Yıldız karakterini canlandıran Zafer Algöz, kendisinin de rol aldığı Cem Yılmaz'ın AROG filmiyle ilgili bir hayli iddialı konuştu.

Show TV'de ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Avukat Yalçın Yıldız karakterini canlandıran Zafer Algöz, Cem Yılmaz'ın AROG filminde de rol aldı.
5 Aralık'ta vizyona girecek olan AROG filminin bugüne kadar yapılan tüm Türk filmlerinden çok daha farklı olduğunu söyleyen Algöz, "İzleyen herkes şunu görecek ki, Türkiye'de şu ana kadar böyle bir film yapılmadı" diyerek bir hayli iddialı konuştu.
Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki gibi ağır bir rolde yer almadığını belirten Zafer Algöz, CNNTÜRK'te yayınlanan Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programında filmi 'esprili ve güler yüzlü' olarak nitelendirdi.
Tiyatro, dizi film ve sinemada rol almanın kendisi için enteresan olduğunu ifade eden Zafer Algöz, farklı kulvarlarda oyunculuğunu geliştirmeye çalıştığına değindi. Bazı kişilerin tiyatro-sinema ayrımı yaptığına değinen Zafer Algöz, "Bana çok komik geliyor. Dünya sinemasında ne kadar büyük oyuncu varsa, bunların neredeyse tamamı tiyatro kökenli oyunculardır. Bizde sinemacılar oynayıp, tiyatrocular dublajı yaptığı için böyle bir ayrım yapılıyor" diye konuştu.

Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Hiç yorum yok:

makaleler Hairstyles hair Hair styles altın fiyatları ilahi dinle hotels resimler e-tavsiye e-filozof hisse hisse yorumları sağlıklı yaşam